Hand made

Ccollectie: geboortekaartjes van vilt als boekje

Collectie C bestaat uit vilten geboortekaartjes in de vorm van een klein boekje. Ze zijn gemaakt van verschillende kleuren vilt. Op de voorzijde van het geboortekaartje is een vorm uitgespaard. Het stoffen hoesje en het papieren geboortekaartje worden bijeengehouden door een mooi satijnen lintje.

C19
Hart blauw/grijs foto
Terug naar overzicht

Kaartdetails

Kaartnaam: C19 | Hart blauw/grijs foto
Formaat: Gevouwen tot 10x10 cm
Envelop: Wit 12x12 cm
Prijs: Zie prijzen

Het vilten en gedrukte kaartje worden los geleverd. U dient deze zelf in elkaar te schuiven. Meer informatie hierover kunt u vinden onder veel gestelde vragen.

Voorkant
Binnenkant

Extra

Door de uitsparing aan de voorzijde zijn deze kaartjes geschikt om de naam van uw kindje of foto af te beelden. Voor al deze naam- en fotokaartjes geldt een kleine meerprijs.

Een schattig geboortekaartje met een foto van uw kindje. Op de voorzijde van het geboortekaartje is een hartje uitgespaard. Achter het uitgespaarde hartje is een foto van uw kindje zichtbaar. Het is ook mogelijk om in plaats van een foto de naam van uw kindje af te beelden. Het geboortekaartje wordt bijeengehouden door een blauw lintje. Het lintje zit vastgenaaid. Aan de binnenkant zit een papieren inlay geschoven.
Wilt u de kaartjes in het echt zien en voelen? Dat kan! Modelkaart aanvragen >