Hand made

Ccollectie: geboortekaartjes van vilt als boekje

Collectie C bestaat uit vilten geboortekaartjes in de vorm van een klein boekje. Ze zijn gemaakt van verschillende kleuren vilt. Op de voorzijde van het geboortekaartje is een vorm uitgespaard. Het stoffen hoesje en het papieren geboortekaartje worden bijeengehouden door een mooi satijnen lintje.

C15
Hart foto zilver skai 11x11cm
Terug naar overzicht

Kaartdetails

Kaartnaam: C15 | Hart foto zilver skai 11x11cm
Formaat:
Envelop: Wit 14x14 cm
Prijs: Zie prijzen

Het leren en gedrukte kaartje worden los geleverd. U dient dit zelf in elkaar te schuiven. Meer informatie hierover kunt u vinden bij veel gestelde vragen. U kunt de foto na de geboorte digitaal en op hoge resolutie bij ons aan te leveren via de mail.

Voorkant
Binnenkant

Extra

Door de uitsparing aan de voorzijde zijn deze kaartjes geschikt om de naam van uw kindje of foto af te beelden. Voor al deze naam- en fotokaartjes geldt een kleine meerprijs.

Een sprankelend geboortekaartje van zilver skai leer. Op de voorzijde van het geboortekaartje is een hartje uitgespaard. Achter het uitgespaarde hartje is een foto van jullie zoon of dochter zichtbaar. Het is ook mogelijk om de foto te vervangen door de naam van uw kindje. Het geboortekaartje wordt bijeengehouden door een zilver lintje. Het lintje zit vastgenaaid. Aan de binnenkant zit een papieren inlay geschoven. Dit kaartje is groter dan de viltenkaartjes met een formaat van 11 x 11 cm.
Wilt u de kaartjes in het echt zien en voelen? Dat kan! Modelkaart aanvragen >