Hand made

Ccollectie: geboortekaartjes van vilt als boekje

Collectie C bestaat uit vilten geboortekaartjes in de vorm van een klein boekje. Ze zijn gemaakt van verschillende kleuren vilt. Op de voorzijde van het geboortekaartje is een vorm uitgespaard. Het stoffen hoesje en het papieren geboortekaartje worden bijeengehouden door een mooi satijnen lintje.

C24
Hart grijs/roze Merel
Terug naar overzicht

Kaartdetails

Kaartnaam: C24 | Hart grijs/roze Merel
Formaat: Gevouwen tot 10x10 cm
Envelop: Wit 12x12 cm
Prijs: Zie prijzen

Het vilten en gedrukte kaartje worden los geleverd. U dient deze zelf in elkaar te schuiven. Meer informatie hierover kunt u vinden onder veel gestelde vragen.

Voorkant
Binnenkant

Extra

Door de uitsparing aan de voorzijde zijn deze kaartjes geschikt om de naam van uw kindje of foto af te beelden. Voor al deze naam- en fotokaartjes geldt een kleine meerprijs.

Een lief geboortekaartje met een naam van uw kindje op de voorzijde. Op de voorzijde achter het uitgespaarde hartje is de naam van uw kindje zichtbaar. Het is ook mogelijk om in plaats van de naam een foto van uw kindje af te beelden. Het geboortekaartje wordt bijeengehouden door een roze lintje. Het lintje zit vastgenaaid. Aan de binnenkant zit een papieren inlay geschoven.
Wilt u de kaartjes in het echt zien en voelen? Dat kan! Modelkaart aanvragen >