Hoe werkt het bestellen van geboortekaartjes?

1. Kies een geboortekaartje

Kies uw favoriete geboortekaart uit onze collectie. Als u het geslacht nog niet weet, dan kunt u twee (standaard) kaartjes uitkiezen.

2. Bestel digitaal uw geboortekaartje

U kunt door middel van het digitale bestelformulier uw definitieve bestelling doorgeven.

3. Betaling

Zodra wij uw bestelling binnen hebben, ontvangt u van ons een bevestiging, ordernummer, factuur en digitale proef. Omdat er al kosten gemaakt worden voor het vervaardigen van de stoffen hoesjes, vragen wij u om van te voren het bedrag over te maken op onze rekening. Na ontvangst van het bedrag is de bestelling definitief en wordt uw order in werking gezet.

4. PDF proef

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u per mail een digitale proef van het geboortekaartje. Deze proef is bij de kosten inbegrepen en wordt altijd toegestuurd. Aan u het verzoek om de proef grondig te controleren en eventuele wijzigingen door te geven. Zodra de proef is goedgekeurd, wordt het kaartje bewaard totdat uw kindje is geboren.

5. Geboorte

Zodra uw zoon of dochter geboren is, kunt u de definitieve gegevens (geboortedatum, tijd, gewicht en lengte) doorgeven door een mailtje te sturen naar Beveiligd EN een sms of WhatsApp naar 06 – 43 13 54 70 (i.v.m. eventuele storingen) onder vermelding van het klantnummer en uw naam. Graag voor 10.00 uur dan worden uw kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.
Aanlever- en aflevertijden kunt u terugvinden onder veel gestelde vragen.

LET OP: Na de geboorte krijgt u geen digitale proef meer ter controle. Dus zorg ervoor dat de laatste proef goed is en dat u de juiste gegevens doorgeeft.

Hoe werkt het bestellen van geboortekaartjes?

Voor vragen

U kunt ons bereiken via mail of telefoon:
Beveiligd (alle dagen
T 06 – 43 13 54 70 (alleen op di, do, vrij)

Levertijd

Omdat de kaarten van stof zijn en met
de hand worden gemaakt, is er een levertijd. Meer informatie>

Volg ons