De kaartjes worden verstuurd met DHL pakketpost. In de regel hanteren zij 48-uurs bezorging. In de meeste gevallen wordt er op werkdagen gewoon de volgende werkdag geleverd. Mocht u toch zeker willen zijn dat het de volgende werkdag voor 11 uur wordt geleverd dan kunt u kiezen voor Express DHL post. Dit geldt alleen op werkdagen en niet in het weekend.

Geboortegegevens doorgeven op (bij normale 48-uurs DHL levering)
Maandag t/m donderdag voor 10 uur:
Levering binnen 1 tot 2 werkdagen.
Vrijdag voor 10 uur: Levering zaterdag (dit is geen officiële werkdag dus bezorging kan ook op maandag plaatsvinden.
Vrijdag na 10 uur: Kaartjes wordt maandag gedrukt en binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgd.
Weekend en feestdagen: Er wordt niet gedrukt. Wel is het raadzaam om de geboorte van uw kindje op deze dagen te melden, zodat de bestanden al wel drukklaar gemaakt kunnen worden. Op deze manier wordt ook de levertermijn bij geboortes in het weekend en op feestdagen zo kort mogelijk gehouden.
Verzending rond de feestdagen: Het kan zijn dat de verzending wat langer duurt rond deze dagen. Pluk Geboortekaartjes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor latere levering.

De kaartjes worden verzonden als pakket. Zorgt u er wel voor dat er iemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen en te tekenen. Als er bij de eerste afleverpoging niemand thuis is, wordt het de volgende werkdag nog een keer geprobeerd. Als u dan ook niet thuis bent, vindt u in uw brievenbus informatie over wat u moet doen.

Posted in: 1-Vragen over bestellen en leveren

Voor vragen

U kunt ons bereiken via mail of telefoon:
Beveiligd (alle dagen
T 06 – 43 13 54 70 (alleen op di, do, vrij)

Levertijd

Omdat de kaarten van stof zijn en met
de hand worden gemaakt, is er een levertijd. Meer informatie>

Volg ons